Tør du bruke noe annet enn bakteriefritt

Noen ganger hender det at et produkt gjør hverdagen litt bedre. Det gamle produktet fungerer greit. Helt til du prøver et nytt og bedre produkt. Stadig flere bytter nå ut boblebadet med et spabad.

Hurricane SpaBad har løst problemet med renhold. Hurricane SpaBad er norskutviklet, norskeid og produseres i Norge.

Som verdens eneste leverandør kan vi dokumentere en badeløsning garantert fritt for bakterier.

Ikke kjøp deg problemer

Hver uke får vi henvendelser fra fortvilte eiere av boblebad. De er lei av tungvint renhold og «guffe som kommer ut av karet». Dette er kar solgt av våre konkurrenter. Vi forsøker etter beste evne å gi gode råd.

Velg en badeløsning du kommer til å bruke.

Hurricane SpaBad: Vi får en solid rating «Fantastisk» med 4,7 av 5,0 poeng av våre kunder på TrustPilot. Sjekk her

Dersom du velger et tradisjonelt boblebad ligger det skjulte rør bak karet. Dette er rør som fører vann fram til vanndysene i karet. Det er i disse rørene at bakterier kan oppstå. Du må bruke klor eller kjemikalier før du bader, under bading og etter bading.

For å bryte gjennom biofilm og forhindre bakterievekst må det benyttes meget sterke kjemikalier. Det er gjort forsøk med ozonering og UV-lys av badevannet uten at dette gir noen fullgod effekt.

Det finnes dessverre ingen snarvei med renhold av tradisjonelle boblebad.

Velg norsk kvalitet

Folk som ringer oss sier at de kjøpte boblebadet fordi det var billig.

Gleden med å bruke massasjen forsvinner når problemene kommer. Mange ender opp med å bruke boblebadet som et vanlig badekar. Det blir et dyrt badekar.

Hanne valgte et Hurricane Spabad med massasje Oval 190 cm på panelsokkel med fullt utstyr til badet i funkishuset i Lyngdal.

Slik unngår du bakterier

Hurricane sin NonBac-teknologi gir deg en bakteriefri badeløsning. Vi kaller det SpaBad, fordi du trenger ikke bruke klor eller kjemikalier.

Verdens beste SpaBad er norsk og har utviklet og eier NonBac-teknologien som har løst renholdet for massasjebad.

Karene produseres i Norge. Kjøper du NonBac-teknologien kan alle i familien bade trygt.

Non-Bac systemet er utviklet og patentert av Hurricane SpaBad, og brukes i alle Hurricane SpaBad med massasje,

Med NonBac®-teknologi trenger du ikke tilføre klor og kjemikalier i badevannet. Hurricane SpaBad med massasje har ingen hulrom, kanaler eller rør hvor vann sirkulerer eller blir liggende.

Samtidig viser de klare uttakbare platene i bunnen når det er behov for rengjøring. Med såpevann og svamp, holder du karet helt rent, og samtidig tar du hensyn til miljøet.

Les artikkel: Fant opp massasjebadet på nytt

Enkelt renhold

Bruk tiden på å bade i steden for å vaske.

Til rengjøring av Hurricane SpaBad kan du benytte alle former for vaskemidler som ikke inneholder slipemidler. Vi anbefaler likevel et med lav pH-verdi. Vi anbefaler K-Extra naturlig sitronsyrekonsentrat som kan kjøpes i nettbutikken.

Så enkelt vasker du et Hurricane SpaBad

Slik rengjør du: Først løsnes senterskruene med fingrene. Løft opp bunnplatene, benytt en svamp eller klut og fordel vaskemiddelet over hele karet. Vask deretter lett over en gang til, og skyll godt med hånddusjen så alle såperester fjernes.

Oppsummering

Skal du først kjøpe et boblebad, invester dine hardt tjente penger i et skikkelig Hurricane SpaBad i steden for. Da blir det brukt!

Våre 15.000 kunder er enig. Du slipper bakterier og skaper hyggelige badeopplevelser.

Tekst: Hurricane SpaBad
Foto: iStock / Hurricane SpaBad