Valgte luksus på badet

Da Svein-Ragnar og Sonja skulle pusse opp badet sitt ble det ikke spart på noe. Fargerike ble valgt som prosjektleder, og Bademiljø var rørlegger. Baderommet ble utvidet til 17 kvadratmeter, og slått sammen med et soverom vegg-i-vegg. Vegg ble fjernet, men taket ble beholdt. Alt av rør og interiør ble skiftet ut.

Det er klart det koster jo litt når vi ikke gjør noe av oppussingen selv, men vi hadde muligheten etter salg av en leilighet. Nå skulle vi unne oss litt luksus.

Mange av produktene og dekorasjonene har vi brukt mye tid på å finne. Det koster å velge luksuriøse produkter, men vi tok det valget, og liker kvalitet framfor dårlige produkter.

Både Sonja og Svein-Ragnar er egentlig pensjonister, men de jobber med egne prosjekter og koser seg med livet. Vi velger kvalitet hele veien. Det lønner seg på sikt er vår tanke.

Mens undertegnede fikk en omvisning på det fine badet, fortalte Svein-Ragnar om at han har endret kosthold og blitt mer aktiv. Det har resultert i at han har gått ned over 10 kg og føler seg ung og sprek som aldri før.

Svein-Ragnar kan på det varmeste anbefale Hurricane SpaBad. Vi ble tipset av et vennepar. Deretter besøkte vi showrommet til Hurricane SpaBad i Sandefjord, og da ble vi veldig fristet av det flotte Hurricane Oval-karet. Vi fikk en god pris og slo til. Det angrer vi ikke på i dag. Karet brukes ofte.

Se produktet: Hurricane SpaBad med massasje 190 cm Oval med panelsokkel

Vi synes også badet ble veldig flott. Det er morsomt å se godt håndverk og fornøyde kunder, som tør å gjøre baderommet til sitt eget fristed for å ro og refleksjon.

Tekst og bilder: Hurricane SpaBad