Skapte følelsen av spahotell hjemme

INSPIRERENDE HJEMMESPA: Siri forvandlet badet til et vakkert og sanselig fristed med kombinert dusj- og badekarløsning fra Hurricane SpaBad. Se bilder og video lengre ned på siden.

Da interiørdesigner Siri Haust skulle pusse opp det gamle badet med dusjkabinett og generelt dårlig plassutnyttelse hjemme på Steinberg like utenfor Drammen, var det spesielt én ting hun insisterte på: hun skulle ha et stort og deilig badekar å synke ned i etter en hektisk dag, i omgivelser som sender tankene til luksuriøse spahoteller!

Siden hun startet opp boligstyling- og interiørrådgivningsfirmaet DinBoligStylist i 2012 har det nemlig gått i ett. Dagene er travle, hun er en dame med mange jern i ilden, og koordinerer fortløpende nye og omfattende prosjekter. Det nydesignede badet gir henne muligheten til å finne igjen den indre roen, slappe ordentlig av og nullstille seg.

Varmt treverk, rustikke overflater og et Hurricane SpaBad 160 cm Rett med massasje og dusjløsning i ett for effektiv plassutnyttelse.

Velværedrømmen ble oppfylt ved hjelp av kyndige fagfolk. Siri hadde allerede bestemt at varmt treverk, rustikke overflater, glødelamper og organiske former skulle definere interiøret, men hun ville gjerne ha innspill på leverandører til selve baderomsinnredningen og hjelp til å tegne det ut. Slik at hun kunne gi en klar plan til håndverkerne som skulle gjøre jobben. Effektivitet er tross alt viktig for henne.

– Jeg tok kontakt med Fine Bad, og vi fikk en god dialog med en gang. De skjønte akkurat hva jeg hadde sett for meg! Det var også de som gjorde meg oppmerksom på Hurricane SpaBad. Beskrivelsen av disse massasjebadekarene stemte overens med følelsen jeg var ute etter, og da jeg fikk vite at jeg til og med kunne prøve badekaret samme dag i showrommet til Hurricane SpaBad i Sandefjord, kastet jeg meg i bilen.

Vel fremme kunne Siri låse seg inn på et eget rom, og synke ned i et av badekarene. Hun var solgt etter syv minutter.

– Jeg måtte rekke et nytt møte i Drammen, og hadde ikke god tid! Men jeg ble overbevist med en gang. Jeg kunne kjenne at det gjorde kroppen godt, og at musklene fikk ordentlig pleie ved hjelp av de ulike dysene. Valget falt på en kombinert dusj- og badekarløsning fra Hurricane SpaBad, slik at det også skulle kunne gå an å ta seg en kjapp dusj i samme rom på travle morgener.

Men jeg er også trygg på at det er noe som vil gi merverdi hvis vi skulle velge å selge boligen etterhvert da dette er et kvalitetsprodukt, fra en norsk leverandør. Om du selv velger å kun investere i badekaret, og dropper full oppussing, så har Siri noen gode tips til hvordan du kan oppgradere baderommet med enkle grep: la eldre baderomsfronter få ny overflatebehandling, bytt ut gamle håndtak og la eventuelle slette vegger få et friskt lag med vakker våtromsmaling.

FØR/ETTER video: Slik skapte Siri Haust fra Din Boligstylist følelse av spahotell

Legger du til nye, freshe håndklær, levende lys og friske planter er du kommet langt på vei til å skape den gode spafølelsen hjemme!

INTERIØREKSPERT: Siri Haust driver firmaet DinBoligStylist. Følge henne på Instagram, @dinboligstylist_as

Tekst: Helene Bye
Foto: Fredrikke Wiheden