Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettside adresse er: http://www.hurricane.no.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserstreng fra brukeren for å forebygge spam.

Media

Dersom du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Cookies

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden vår, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og slettes når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermvisningsvalgene dine. Innloggingskapsler varer i to dager, og skjermalternativer-informasjonskapsler varer i ett år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen din vare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir påloggingscookie fjernet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i e-posten for tilbakestilling.

Serveren vi bruker ligger på ett av Microsoft sine norske datasenter.

Vi bruker Stripe som betalingsleverandør og MailChimp til våre nyhetsbrev som sendes ut på e-post til våre kunder. Ingen kortdata lagres hos oss.

24SevenOffice er vår ERP samarbeidspartner. Ordredata overføres til vår brukerkonto hos 24SevenOffice sitt norske datasenter, og brukes for å håndtere ordre, gi garanti og service, samt følge opp skatter og avgifter til myndighetene.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Dersom du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt, lagrer vi også den personlige informasjonen de oppgir i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Dersom du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor dataene dine sendes

Besøkendes kommentarer kan kontrolleres gjennom en automatisert spam-tjeneste.

For persondata fra bestillinger i nettbutikk se punktet over «Hvem vi deler dataene dine med».