Oppussing bad før/etter: Torbjørn fra Porsgrunn

Torbjørn overtok et hus i Porsgrunn med baderomsinnredning fra tidlig 80-tallet. På denne tiden skulle ungene bades hver lørdag før pappa så tippekampen på NRK klokka 16, og Hurricane produserte racerbåter og ikke spabad.

Bad før

Grønt og brunt var veldig hot. Gjerne sammen. Som bildene under viser så var badekarene veldig grunne og ikke praktiske. Armaturet med dusjstang ble montert på veggen ved siden av badekaret. Badekar med rund bunn øker sjansen for å skli i karet og utstikkende armatur er vondt å falle på. Sikkerhet var ikke i fokus. Heldigvis var det et medisinskap lett tilgjengelig.

Tidsriktig bad for 1980-tallet.
Tidsriktig bad for 1980-tallet.

Rådgivning og tegning

Torbjørn hadde liten plass på badet, så her måtte plassen utnyttes fullt ut.

Vi fikk mål av badet og tegnet inn ulike modeller.

Det beste karet for Torbjørn var et Hurricane SpaBad med massasje 180 cm Rett som vi beskjærte ned til 175 cm for å passe inn ved siden av toalettet.

Hurricane bisto med målsatt tegning av ulike Hurricane modeller. Valget falt på Hurricane SpaBad med massasje 180 cm Rett modellen.

Bad etter

Når man bader er det fint å få hele kroppen under vann. Spesielt dersom du skal få massasje i skulder og nakkeregion hvor man ofte har mest verk.

Torbjørn ville ikke ha et boblebad med klor og «guffe» som kommer ut av karet. Han ville ha et spabad uten klor og med unik massasje.

Valget var veldig enkelt når vi kunne beskjære karet til å passe inn på badet hans.

Torbjørn gikk fra et gammelt baderom og over til et nytt moderne baderom med et Hurricane SpaBad som kan nytes av hele familien akkurat når det passer dem.

Badet etter oppussing. I speilet vises et Hurricane SpaBad med massasje 180 cm Rett med alt av utstyr.
Oppusset bad: Moderne innredning og et tilpasset Hurricane SpaBad for familien som kan kose seg.
Moderne innredning og et tilpasset Hurricane SpaBad for familien som kan kose seg.