Om oss

Vår historie

Historien om gründerbedriften Hurricane SpaBad AS går tilbake til slutten av syttitallet. Eier og gründer Kjell Christensen, startet Christensen Plastindustri 1. juni 1982.

Med erfaring fra båtrace og mekanikeryrket ble Hurricane Sportsbåter utviklet. Båtene fikk et godt rykte med sin unike kjøreopplevelse, og sin soliditet.

Etter 7 år som båtprodusent valgte Kjell Christensen å forlate båtbransjen, og heller benytte sin kunnskap på et produkt i et mer stabilt marked. I samarbeid med VVS ingeniøren Ole Magnus Andersen fikk han mange gode innspill på hvordan et boblebad eller massasjebad ikke skulle være. Dette la grunnlaget for nytenkning, og i 1989 så Hurricane Massasjebad for første gang dagens lys.

I 1996 ble det private selskapet endret til et aksjeselskap og fikk navnet Fjordbad AS.

Fjordbad navnet ble valgt i kombinasjon om bad og hjembyen Sandefjord. Bedriften fikk nytt foretaks nr. og det opprinnelige selskapet ble omgjort til et privat eiendomsselskap. Noe senere ble eiendomsselskapet omgjort til et aksjeselskap.

I perioden 1996 til 1998 ble det utviklet flere nye massasjebad modeller.

Gjennom utviklingen av det nye og unike massasjesystemet ble det søkt patent i 1999. Vårt NonBac-system er utgangspunktet for alle våre massasjebad, og er patentert i Norge, 10 EU land, USA og Canada.

Selvrensende systemer med mange meter av rør, dyser og slanger finnes ikke, og er kun en myte. I et Hurricane SpaBad er systemet integrert i karets bunn og inneholder ingen skjulte rør eller slanger.

Hurricane SpaBad har ingen hulrom, kanaler eller rør hvor vann sirkulerer eller blir liggende. Dette hindrer dannelse av biofilm og bakterieflora. Derfor bader du garantert bakteriefritt og kun enkel rengjøring er nødvendig.

I 2012 ble det foretatt et navnskifte for å synliggjøre produktnavnet Hurricane ytterligere, og Fjordbad AS ble endret til Hurricane SpaBad AS.

Fjordbad AS foretaks nr. ble overført til Hurricane SpaBad AS. Alle aksjer i Fjordbad AS ble overført til Kjell Christensen Eiendom AS. Kjell Christensen besitter alle aksjene i eiendomsselskapet.

Vekststadiene

Hurricane SpaBad, har gjennom 31 år levert mer enn 15 000 massasjebad og badekar. Det første massasjebadet ble utviklet i 1989 og det ble raskt til tre grunnmodeller. Hjørne, oval og rektangulær, i en serie vi kalte for «Basis serien» Disse tre karene ble gradvis faset ut etter år 2000 hvor det nye og patenterte NonBac systemet ble tatt i bruk.

Da ble det både en videreutvikling av det bakterie frie massasje-systemet og helt nytt design og ni grunnmodeller i flere varianter ble utviklet. Selve badedelen etter år 2000 er beholdt fordi den er helt perfekt i design og funksjon.

I 2013 ble det designet helt nye fronter til alle Hurricane. I 2015 ble det integrerte armaturet videreutviklet med helt nytt design, og kranene fikk keramisk innmat som gjør betjeningen enda enklere. Design og utførelse fremstår i dag som tidløst og så perfekt at det ikke kommer nye endringer.

Utvikling

Hurricane SpaDusj 90×90 er utviklet for optimal dusjkomfort og som er det mest ekstreme i design og dusjopplevelse. Dette er en nisjeprodukt for den kresne og som ønsker en dusjkabin.

Hurricane SøyleDusj er i produksjon oktober 2022 og vil lanseres for fullt i markedet utover 2023. Denne dusjen har samme dusjopplevelse som SpaDusj, men i motsetning til SpaDusj kan DusjSøylen monteres rett på vegg som en vanlig dusj. DusjSøylen er dermed Hurricane sitt første volumprodukt, som kan monteres i alle bad. 

Bærekraftig norsk produksjon

Produksjon i kompositt er en kostbar og tidkrevende prosess,
men gir et produkt med høy presisjon og styrke, og lang varighet!

Som eneste produsent på markedet gir vi hele 30 års garanti på karet og fem års garanti på armatur og elektrisk. Vi har vært i VVS-markedet siden 1989.

Hurricane SpaBad eier NonBac®-teknologien, som er standard i Hurricane SpaBad. Det gjør at du trenger ikke å tilføre klor og kjemikalier i badevannet.

Våre SpaBad og Dusjer produseres i Sandefjord, og leveres direkte fra produksjonslageret i samme bygg, og hjem til deg. 

Kjell Christensen er designer og eier av Hurricane SpaBad