Myter om boblebad

Den norskutviklede løsningen uten bakterier og uten klor. I løpet av de siste tretti årene har mange nordmenn kjøpt boblebad. Den store veksten av boblebad skjedde på 80- og 90-tallet. Folk kjøpte norsk kvalitet.

Utover 2000-tallet kom det mange rimelige boblebad på det norske markedet som ble importert fra Asia. Renholdet av boblebad ble en utfordring. Mange har derfor fått et veldig negativt forhold til boblebad. 

Kjell Christensen er grynderen som har laget et patentert massasjesystem uten bakterier og uten klor.

Les om mytene som har oppstått som følge av dette.

Myte nr. 1:
– Man må bruke klor i alle boblebad

Feil. Les bakgrunn for myten.

Boblebad med skjulte kanaler og rør gjør vanlig rengjøring vanskelig. Slike boblebad må tilsettes klortabletter i badevannet mens man bader. Klortablettene setter i gang forbrenning alt av organisk materiale. Slurves det med bruk av klor, kan resultatet bli infeksjoner i slimhinner og hud.

Få NonBac®: Sjekk om boblebadet har et NonBac® merke. Det er et unikt og patentert massasjesystem, og er markedets eneste bakteriefrie løsning. Her er det ingen skjulte kanaler eller rør, og du slipper derfor å benytte klor og kjemikalier. NonBac®-patentet er utviklet, og eies, av Hurricane.

Myte nr. 2:
– Et boblebad kan ikke massere musklene

Feil. Les bakgrunn for myten.

For å oppnå god massasje må karet være dypt nok. Grunne kar hvor skuldre og nakke er over vann, gir ingen massasje på kroppens mest utsatte problemområde.

Få unik massasje: Hurricane er laget ekstra dype. Den unike massasjen oppnås med lufttrykket fra bunn i karet som presser vannet opp langs kroppen, og gir en kraftig, men behagelig smertelindrende massasje helt opp i nakke og skulderparti.

Myte nr. 3:
– Alle boblebad er av dårlig kvalitet

Feil. Les bakgrunn for myten.

Det finnes boblebad som har lav pris ved innkjøp. Det er som regel importerte kar som ikke nødvendigvis følger samme hygiene- og kvalitetskrav som vi nordmenn ønsker. Problemene kommer gjerne etter en stund når bakteriefloraen vokser, og ekstrautstyr trenger vedlikehold eller er defekt.

Få et norskprodusert SpaBad: Ønsker du en bakteriefri og klorfri massasjeløsning er investeringen ved innkjøp høyere. For optimal badekomfort bør du velge dype kar slik at du oppnår smertelindrende massasje opp i skulder- og nakkeregion. Hurricane SpadBad med massasje og NonBac® er norskprodusert og gir 30 års garanti.

Et Hurricane SpaBad slutter du aldri å bruke

Du kjøper et SpaBad med massasje for å bruke det. Hurricane kundene bruker spabadet regelmessig, fordi det er driftssikkert og fungerer!

Siden du slipper å kjøpe klor og rensevæsker sparer du også penger. Du har kun kostnader med vanlig vaskesvamp og mildt husholdningsvaskemiddel.

Ønsker du et rimeligere alternativ til Hurricane SpaBad, anbefaler vi Hurricane Badekar. Det er installert over 15 000 Hurricane SpaBad i norske hus og hytter.

Våre fornøyde kunder er vårt viktigste fortrinn.

Snakk gjerne med noen som har kjøpt et Hurricane eller spør en rørlegger hva som er det beste massasjekaret.