Kommer hjem til et varmt spabad etter en lang dag ute i kulda

Få spafølelsen hjemme på badet eller hytta med Hurricane sitt innendørs massasjebad.

Vinteren byr på mange kalde og mørke dager, og er derfor en perfekt tid til å koble av med hjemmespa. Hva er vel bedre enn å ta seg et varmt bad etter en lang og aktiv dag ute i vinterkulda? 

Hurricane SpaBad tilbyr innendørs spabad med deilig massasje, som blant annet gjør godt for skuldre og nakke, hvor man ofte er stiv etter en lang dag med vinteraktviteter. 

Etter en slitsom og kald vinterdag er det fantastisk å sette seg i spabadet innendørs.

Torbjørn Wissestad Skaugen, Kunde
Hva er vel bedre enn å sette seg i et varmt spabad etter en aktiv dag i bakken?

Fokus på velvære

Hurricane SpaBad har fokus på velvære og er unik på mange områder. Det er enkelt å renholde og tilbyr en helt bakteriefri massasjeløsning uten bruk av verken klor eller kjemikalier.

Den unike massasjen er mulig når tre funksjoner kombineres; 1.Ekstra dypt kar, 2. Riktig ergonomisk design, 3. Massasje med luft.

Designer og eier av Hurricane SpaBad , Kjell Christensen vet at spabadet er en sikker vinner blant både foreldre og barn.

– Spabadet er effektivt om man ønsker å roe ned etter en aktiv dag ute i snøen med familien eller om man som foreldre ønsker å pleie kjærligheten. Det er et sted hele familien kan kose seg etter en skitur, men også et sted ungene syns det er gøy å leke med bobler og skum, forteller Christensen.

Plei kjærligheten etter en aktiv dag ute.

Det er ikke bare gøy og moro som er fordelen med Hurricane SpaBad. Et bad et par ganger i uken kan gi bedre nattesøvn, redusere stress, øke forbrenningen og blodsirkulasjonen, samt gi deg en bedre restitusjon i forbindelse med trening.

Før og etter SpaBad

Torbjørn Wissestad Skaugen fra Porsgrunn fikk levert spabad av Hurricane som en del av oppussingen til sitt bad i andre etasje. 

Prosessen var meget enkelt. Vi tok mål av plassen vi hadde til rådighet og reiste bort til Hurricane SpaBad. Der pratet vi med en hyggelig kar som hjalp oss med å lage spabad til de målene vi hadde. Han tilpasset det rett og slett til oss, forteller en fornøyd Skaugen.

Etter en slitsom og kald vinterdag er det fantastisk å sette seg i spabadet innendørs, slå på noe god musikk og la boblene varme deg opp, forteller Skaugen. 

Vi har utendørs boblebad på hytta, men jeg liker dårlig å sitte utendørs i mange minusgrader, derfor har jeg planer om å bytte ut badekaret med et Hurricane innendørs massasjekar, avslutter Skaugen.