Hvorfor velge Hurricane?

Norsk design og produksjon

Hurricane SpaBad er lokalisert i Sandefjord, og gründeren Kjell Christensen har utviklet, designet og satt Hurricane i produksjon gjennom sin fabrikk i Sandefjord. I all hovedsak benyttes det norske underleverandører til det aller meste. Hurricane er et resultat av en 100 % norsk gründerbedrift. Bedriften har dyktige håndverkere, med høy yrkesstolthet og ekte lidenskap for kvalitet.

Kjell Christensen er gründer og eier av Hurricane SpaBad i Sandefjord.

Verdens eneste helt rene massasjebad

Hurricane SpaBad med massasje er utviklet og patentert med NonBac-systemet, som er det eneste massasjesystem som er bakteriefritt, helt uten klor og kjemikalier.

NonBac-systemet tillater også alle tilsetninger i ditt badevann, som eteriske oljer, salter, farger, leire og roseblader. Alt du kan tilsette i et badekar kan du benytte i et Hurricane SpaBad. NonBac-systemet er integrert inn i karets bunn og er tildekket med to klare dyseplater.

Hele systemet er synlig og åpent og uten noen form for kanaler eller rør som samler skitt. Rengjøringen er svært enkel. Skyll godt over karet etter bruk med uttrekksdusjen. Når man ser behov for vask, er det bare å løfte opp de klare platene i bunn og gå lett over hele karet med svamp med mildt såpevann. Skyll til slutt over med rent vann så alle såperester fjernes.

Unik massasje gjennom ekstra dype kar med ergonomisk riktig design

God vannmassasje oppnås først når kroppen ligger godt og blir helt vektløs. Dette forutsetter at karet har riktig ergonomisk design og er ekstra dype. Nakke og skuldre skal være under vann. Selve massasjesystemet i Hurricane tar spesielt hensyn til skuldre og nakke og gir kraftig, men allikevel skånsom massasje. Ingen stikkende punkter eller bare et svakt brus. NonBac-massasjesystemet er designet for den absolutt beste masserende effekt.

Hurricane SpaBad gir en unik massasje – og spesielt i nakke og skuldre hvor man ofte er mest stiv.

Bærekraftig

Hurricane SpaBad med massasje skal vare i generasjoner! Bærekraft er svært viktig for gründer Kjell Christensen. På lageret har han alle nødvendige reservedeler til alle produserte Hurricane uansett alder og modell. SpaBad nr. 1 som ble produsert for mer enn 30 år siden, fungerer like godt i dag og er fortsatt i bruk! Dette har medført at Hurricane SpaBad kan gi markedets beste garanti på hele 30 år på kar, fronter og understell, og fem års garanti på alle andre komponenter. Det er hyggelig å vite at mer enn 15.000 Hurricane SpaBad er i drift i Norge.

Mange forskjellige design modeller til store og små bad

Har du et lite bad, men ønsker SPA opplevelsen?

Hos Hurricane SpaBad får du både SpaBad og nyheten DusjSøyle. Her finner du modeller som har integrert dusj og takdusj. Hurricane SpaBad er ikke buet i bunn, men helt flat, og er derfor trygt og behagelig å stå i når du dusjer.

Har du et stort eller mellomstort bad så finner du flere flotte modeller med tidløs og ergonomisk design. Kontakt oss om du ønsker et SpaBad med massasje, kombinert med dusjløsning, og vi hjelper deg med den beste løsningen for ditt behov. Send en e-post til: kjell@hurricane.no

Unikt armatur fullstendig integrert i Hurricane

Alle Hurricane kan leveres med vårt eget designede integrerte armatur. Et helt unikt blandebatteri hvor alle komponenter er innfelt i karet. Her stikker det ikke opp komponenter som kan være til sjenanse og ubehag. Fyll karet alltid med riktig temperatur hver eneste gang. Benytt hånddusjen med alltid riktig temperatur.

Unik støyfri luftturbin til NonBac-systemet

Som de aller fleste komponenter i Hurricane er også luftturbinen til NonBac-systemet utviklet, designet og produseres på fabrikken i Sandefjord. Luftturbinen er kapslet inn i et hus av støpemarmor. Dette gjør luftturbinen tilnærmet lydløs. Det du hører er vannbrus, og mange opplever dette som terapeutisk. Ønsker du å dempe lyden av vannet som bruser, kan du tilsette lavtskummende og velgjørende badeoljer.
Luftturbinen er regulerbar på tre trinn for ønsket massasjestyrke.

Unik undervannsbelysning

Fordi markedet ikke hadde tilfredsstillende undervannsbelysning valgte vi å utvikle, designe og produsere vår egen undervanns lampe med en helt spesiell LED. Denne sørger for kraftig belysning og som samtidig har det riktige fargespekteret. Spa opplevelsen i Hurricane skal være helt perfekt.

Hurricane SpaBad med massasje har et naturlig undervannslys som skaper flott stemning og gjør deg glad. Kom til oss for prøvebading

Trygt for voksne og barn

Hurricane SpaBad er barnevennlig. Her kan du fylle karet bare noen centimeter og fremdeles sette på boblefunksjonen. Det finnes ingen innsug som barn kan sette seg fast i. Bunnen er helt flat og antisklibehandlet slik at man ikke glir og faller. Det er trygt å stå i et Hurricane SpaBad.

Et Hurricane SpaBad tåler røff bruk. Her er to rakkerunger hjemme hos sine besteforeldre og koser seg i karet.

Enkel installasjon

De fleste rørleggere har montert et Hurricane SpaBad og vil mest sannsynlig uttale at Hurricane SpaBad er svært enkelt å montere. De fleste rørleggere anbefaler også å gå til innkjøp av Hurricane, fordi deres erfaringer er ubetinget positive.