Hurricane er perfekt for en tenåring

I dag er jeg, Melissa på 13 år, på jobbskygging hos pappa som er markedsansvarlig på Hurricane SpaBad. Jeg har fått vært med på fabrikken og sett hvordan Hurricane produseres. Etterpå prøvebadet jeg to av karene. Bilder og video lengre ned i artikkelen.

Det første jeg gjorde når jeg kom frem til Hurricane, var å bli med pappa opp på fabrikken for at jeg skulle ta noen bilder og se hvordan de lagde karene.

Det var veldig stort der oppe og mye støy. Først så jeg på hvordan de lagde karene, og til sist fikk jeg se det store lageret av alle kara som de har pakka inn og er klar for levering.

Produksjon

Slik produseres et Hurricane SpaBad veldig enkelt forklart.

  1. Henter formen til det badekaret som skal lages.
  2. Sprøyte på farge.
  3. Sprøyte på to lag med gassfiberarmert polyester.
  4. Understellet smeltes sammen i karet.
  5. Tar karet ut av formen.
  6. Setter på armatur, lys og alle delene til massasjen.
  7. Karet står i et veldig varmt rom i 2 dager.
  8. Karet pakkes og settes på lager.
Bildre: Farge sprayes på karet og det første laget med glassfiberarmert polyester gås over med rulle
Bilder: Armaturet monteres i karet. Og det ene lageret av ferdige Hurricane kar.

Det som er så spesielt med Hurricane SpaBad er at det er helt bakteriefritt uten klor og kjemikaler, og det er veldig lett å rengjøre det. I tillegg er karet dypt sånn at massasjen skal kunne slippe frem til både rygg, nakke og skuldre.

Badekarene fra Hurricane har 10 års garanti på elektrisk og armatur, og hele 25 år på selve karet.

Prøvebading

Etter å ha sett hvordan Hurricane produseres, fikk jeg lære litt mer om produktet og fikk til slutt lov til å prøvebade.

Da jeg kom inn på showrommet, så jeg alle de 10 modellene. Jeg fikk lov til å velge to kar jeg kunne teste. Den ene modellen jeg prøvde var 190 cm Oval massasje, og den andre modellen var 160 cm Rett massasje.

STOR PLASS: Jeg prøvebader et Hurricane SpaBad 190 cm Oval med massasje.

Først prøvde jeg det ovale karet. Oppi der puttet jeg litt farge, timian badeolje og en badebombe. Jeg likte dette karet vedig godt, fordi det var mye plass og jeg likte lukten.

KJEMPEDYPT KAR: Jeg sitter perfekt i et Hurricane 160 cm Rett, og dusjen var kjempebra.

Jeg ble veldig avslappet og tenkte ikke på noen ting.

Jeg prøvde en sterkere massasje etter hvert som tok veldig bra. Det var utrolig deilig fordi da hørte jeg ikke annet enn vannet som boblet og skvulpet, i mens jeg fløt i vannet med deilig massasje.

Knutene i nakken min forsvant helt og det virket utrolig bra.

Jeg føler at dette karet passet mer til meg, fordi jeg rakk fint fram til andre enden av karet med føttene. Etter å ha sittet en stund i karet, skrudde jeg av boblene. Det var en så merkelig og deilig følelse, fordi jeg følte meg så utrolig rolig og hjernen min var helt tom.

Jeg vil virkelig anbefale Hurricane SpaBad, fordi det er helt bakteriefritt, det er lett å rengjøre, og det gir god massasje i nakke og skuldre.

Melissa lagde også denne videoen

Skrevet av Melissa, 13 år, som er på jobbskygging hos pappa som er markedsansvarlig på Hurricane SpaBad. (Pappa skriver en kommentar her: Flotte bilder og at en 13 åring kan lage en slik video helt alene på iPhone er imponerende!).

SE VIDEO: Hurricane SpaBad er perfekt for en tenåring – Video laget av Melissa 13 år på iPhone.