Valgte spabad til drømmehuset

Hanne Rom Havaas er en av Norges mest kjente interiørbloggere. Hun er opptatt av kvalitet, og når hun skulle velge SpaBad, valgte hun norsk kvalitet. 

– Vi har alltid tenkt at det er smart å satse på produkter med høy kvalitet på de tingene i huset som skal vare lenge. Derfor brukte vi mer penger på kjøkkeninnredning, fliser, gulv, baderom og slike ting enn vi for eksempel gjorde da vi valgte møbler, forklarer Hanne. 

Hun og mannen Rune bor i Lyngdal sammen med to sønner og en datter. Sønnene er 13 og 10 år, mens datteren er 8. Hanne arbeider som politi, men er kanskje best kjent som en av de aller mest kjente interiørinstagramerne i Norge. I dag er det mer enn 167 000 som følger henne på Instagramkontoen @hanneromhavaas. Årsaken til den store interessen hun opplever på Instagram er blant annet at de bor i et hus som er noe helt utenom det vanlige i Norge. 

– Huset vårt er en funkisvilla på 450 kvadratmeter, så vi har god plass, smiler Hanne. 

– Det tok oss mer enn tre år å planlegge og å bygge huset, for vi var veldig opptatt av å få gode løsninger. Huset skulle både være fint og praktisk. I tillegg var det viktig for oss at det både passet i den tiden vi lever i akkurat nå, men også at det skulle være et hus for fremtiden. Ja, et hus hvor vi kan bo når vi blir gamle, forteller hun. 

Verdens vakreste massasjebad 

Hanne og Rune tegnet et bad med god plass og de ville aller helst ha et badekar som var frittstående og ikke klemt inn i et hjørne. Valget falt på Hurricane Oval, et kar som mange rørleggere og fagfolk i VVS-bransjen omtaler som «verdens vakreste massasjebad». 

– Da vi skulle velge var vi ute etter et SpaBad som sto på gulvet, at det hadde fin design, god kvalitet og at det var så romslig at du kunne synke godt nedi det. Det karet vi fant oppfylte alle disse ønskene, det ser ganske eksklusivt og flott ut. Det virker også kvalitetsmessig veldig bra, og vi ønsker jo kvalitet som varer over lang tid. Da vi valgte dette SpaBadet så var det også fordi vi regner med å ha det i veldig mange år før vi må bytte det ut, sier Hanne, og tilføyer: 

– Et slikt SpaBad bidrar kanskje også til verdiøkning på huset. 

Lett å holde rent 

Mens noen leverandører av SpaBad har løsninger som krever komplisert renhold og hvor man må benytte klorprodukter som kanskje koster 1 500 kroner i året, er karet som ekteparet i Lyngdal valgte selvrensende. 

– Det er veldig enkelt og ukomplisert å holde det rent. Faktisk bruker jeg ikke mer tid på å rengjøre dette karet enn jeg ville gjort på et vanlig badekar som ikke var et SpaBad. Vi trenger heller ikke å bruke klor eller andre spesialprodukter, så det er jo helt genialt. 

Norsk trygghet 

Hurricane SpaBad produseres i Sandefjord, og nettopp at det er norsk mener Hanne er en fordel: 

– Personlig syns det er veldig greit å vite at dersom det, mot formodning, skulle oppstå noe og vi trenger hjelp så finnes den hjelpen her i Norge. Det gir en større trygghet, enn å satse på produkter der du kanskje må forholde deg til utenlandske leverandører. Dette var også en faktor som var med i våre vurderinger da vi skulle velge type og leverandør, forklarer hun.  

Hanne valgte et Hurricane Spabad med massasje Oval 190 cm på panelsokkel med fullt utstyr til badet i funkishuset i Lyngdal.
Hanne er interiørblogger og opptatt av detaljer. Her er det eksklusive badet med kveldsbelysning.
Hanne valgte et Hurricane Spabad med massasje Oval 190 cm på panelsokkel med fullt utstyr til badet i funkishuset i Lyngdal.

– Flere kar ser veldig bra ut, men er nærmest ubrukelige. Det som vi valgte har overgått alle forventningene som vi hadde og jeg har bare positive ting å si om det. Som med mange andre ting gjelder det å velge skikkelig kvalitet, og det har vi fått, avslutter Hanne. 

Skrevet av: Tom Backe, Kaldnes Media
Bilder: Hanne Rom Havaas