Derfor bør du velge SpaBad istedenfor boblebad

Ønsker du spafølelsen hjemme på ditt eget bad?

Det er ingenting som skaper mer ro i kropp og sjel enn å ta et langt og deilig bad. Hvis du ønsker å få en avslappende spafølelse på badet hjemme er det viktig å planlegge badet for å skape et pusterom.

Men det store spørsmålet: skal man velge boblebad eller SpaBad?

Unik massasje

Hurricane SpaBad har 30 års erfaring med å gi nordmenn gleden av innendørs SpaBad. De leverer dype badekar, som er designet ergonomisk riktig slik at kroppen blir vektløs og musklene kan slappe av. Hurricane SpaBad gir deg velvære og en unik massasje som får stressnivået til å synke.

Ligger du anspent får du ikke spafølelsen. Hele kroppen må slappe av. Hurricane SpaBad gir en unik god massasje oppover rygg, nakke og skuldre. Massasjeeffekten blir jevnt fordelt fra lufttrykket som presses opp fra hullene i bunnplatene.

Monica i et Hurricane SpaBad med massasje 190 cm Oval frittstående

Garanti og enkelt renhold

Hvis du skal investere i et godt massasjebad er det viktig å tenke på garantien.

Hurricane SpaBad har hele 30 år garanti på karet og 5 års garanti på armatur og elektriske komponenter.

Renhold: Når man bader i et vanlig boblebad med vanndyser bør man tilsette klortabletter både mens man bader, og etter at man har badet, for å sikre at alle bakterier i skjulte rør og slanger blir borte.

Bader du derimot i en modell fra Hurricane SpaBad med luftmassasje, trenger du ikke bruke verken klor eller kjemikalier. Grunnen til dette er at det ikke er skjulte rør og slanger i karet hvor bakteriene kan oppstå.

Du vasker et SpaBad som et vanlig badekar. Trygt og enkelt renhold.