Kundeservice

Bestilling og levering direkte fra vår norske fabrikk

Det er trygt og enkelt å bestille fra Hurricane SpaBad. Vi leverer hjem til deg i hele Norge.

Bestilling

Du kan bestille Hurricane-produktene med å ringe oss på telefon 917 17 880, sende e-post til post@hurricane.no eller det aller beste er å gjennomføre en nettbestilling i vår nettbutikk. Det er mulig å skrive en kommentar til bestillingen.

Alle ordrer må betales før vi sender varer. Dette gjør at vi har mindre tap, og kan gi lavere pris til deg.

Ved bestilling i nettbutikken kan du betale på tre måter. Enten med fleksibel finansiering eller betalingsutsettelse (kommer), med debetkort og kredittkort, eller med Manuell overføring via bank.

Bestiller du på telefon eller på e-post sender vi en ordrebekreftelse på din e-post som et PDF-dokument. Glemmer du å overføre penger på manuell betaling, sender vi ikke varen. Normalt purrer vi én gang på e-post, og hører vi ikke noe etter purring, sletter vi ordren.

I praksis bør du betale med kort dersom du ønsker raskere levering. Manuell overføring via bank tar tid, og vi må sjekke innbetaling før vi sender ut varen.

 

Ja. Vi forstår at det ikke alltid passer å lagre store kar/dusj hjemme i kaoset mens håndverkere jobber hos deg.

Slå til på salgskampanjen, få ting gjort og spar penger. Vi kan avtale levering når det passer for deg. Vi merker og lagrer karet kostnadsfritt hos oss på et eget område på laget, til du gir nærmere beskjed at du ønsker varen sendt, eller om du henter selv.

 

Om deg registrerer vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette må vi registrere for å kunne bestille frakt og gi deg garanti og kundeservice.

I tillegg registrerer vi hva du har kjøpt (varenummer, produkt, antall og pris). Dette er nødvendig for å kunne beregne og dokumentere riktige skatter og avgifter til Staten. Disse opplysningene er vi lovpålagt å lagre i 5 år.

Vi lagrer ingen kortopplysninger hos oss. Alt av betalingstransaksjoner er kryptert og sikkert.

Ved søknad via finansieringspartnere, får vi kun svar om godkjent/ikke godkjent og et IDnr som er referansen til søknaden.

 

Levering

Småpakker sendes med Bring. Fraktkostnad (inkl. emballering og ekspedisjonsgebyr) er kr. 150.

Kapitalvarer som kar og dusj sendes med PostNord, Schenker eller Link Logistikk.

Link Logistikk leverer på sentrale Østlandet og bruker ikke terminaler, dvs varene leveres direkte fra vårt lager og til deg uten omlastning. Dette reduserer risiko for skader under transport.

På indre Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og i Nord-Norge bruker vi primært PostNord MyPack Home som på de fleste tettsteder/byer leveres til deg på kveldstid mellom kl. 17 og 21. Følg pakkesporingen for å se hvor forsendelsen er.

Vi har avtale med våre transportører at du skal få advisering per SMS/e-post og sjåfør hos transportøren skal alltid ta kontakt med deg før utkjøring. Dersom du har en god eller dårlig opplevelse med transportøren, ta kontakt med oss, slik at vi løpende kan gjøre en riktig evaluering av våre partnere.

Kostnad for transport av kar/dusj er forenklet med fire takster (din pris kan sjekkes via postnummersøk med «endre adresse» i handlekurven i nettbutikken).

Nærområdet rundt Vestfold: kr 900

Sentrale Østlandet: kr 1.900

Indre Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, sørlige Midt-Norge: kr 2.900

Nordlige Midt-Norge og Nord-Norge: kr 3.900

Alle priser er oppgitt inkl. mva.

Kar og dusj leveres på bakkenivå foran inngangsparti, garasje eller ved oppkjørsel. Størrelsen på bil varierer. På sentrale Østlandet bruker vi Link Logistikk som har mindre lastebiler.

Kar og dusj leveres på pall og er godt emballert, og tåler å stå ute i kulde uten problem.

Ja. Innbæring må avklares på forhånd og vil koste ekstra. Du må fylle ut et skjema vi sender deg med noen praktiske spørsmål.

Transportøren må ordne med to sjåfører i bilen, derfor større kostnad, og dette må planlegges noen dager i forveien og passe med logistikken for transportøren (leveringstidspunkt til deg blir også noe vanskeligere å beregne).

På sentrale Østlandet, når vi bruker Link Logistikk, kan vi avtale levering på en avtalt dato. Gir du oss beskjed en torsdag før kl. 14. Kan vi levere fredag neste dag. Mer detaljert om tidspunkt for levering avtales direkte med transportøren.

I resten av Norge kan vi kun gi et estimat fra vi sender kar/dusj fra oss. Estimatene er som følger: Nord-Norge ca 5 dager fra forsendelse. Vestlandet/Midt-Norge/Sørlandet/Indre Østlandet ca 3 dager fra forsendelse.

Følg pakkesporingen du mottar for å se hvor forsendelsen er.

Ja. Bare husk å kontakte oss på post@hurricane.no, slik at vi kan avklare faktiske kostnader med frakt og fortolling.

Betaling skjer manuelt etter at du får en ordrebekreftelse, med korrekt beløp å betale, på e-post fra oss.

Ved mottak av kar/dusj, husk umiddelbart å sjekke om det er skader før du signerer at varene er mottatt. Er det skader, be sjåføren om å notere i dokumentet at det er registrert en skade.

Vi er forsikret og ordner opp i skaden så raskt som praktisk mulig. Ta noen bilder av skaden, og mail til post@hurricane.no slik at vi kan iverksette riktig tiltak.

Enten sender vi et reparasjons-kit til en lokal fagmann som reparerer skaden på stedet hos deg, eller så må vi sende deg et nytt kar/dusj og tar det gamle i retur. Dette ordner vi helt uten kostnader for deg så lenge det er en transportskade.

Ja. Varene kan hentes kostnadsfritt hos oss i Hunsrødveien 27, 3241 Sandefjord. Vi har åpningstid man-fre kl. 8-16.

I nettbutikken velger du «Hente selv» når du bestiller og vil hente selv.

Kundeservice

Last ned Hurricane SpaBad brukerveiledning her: Last ned brukerveiledning

Inne i brukerveiledningen får du svar på montering og annen teknisk og praktisk informasjon om ditt Hurricane kar.

Skulle du fortsatt stå fast kjenner de fleste rørleggere godt til Hurricane kar. Spør en rørlegger om hjelp.

Har du tekniske spørsmål som du ikke finner svar på her inne.

Ta kontakt direkte med designer Kjell Christensen på e-post kjell@hurricane.no og telefon 91717880.