Armaturløsning

Vi har utviklet våre egne integrerte armatur i alle Hurricane SpaBad med massasje.

Klikk deg inn på en av modellene fra lenkene under. Når du er inne på produktsidene i nettbutikken, og under bildene, får du en detaljert forklaring av de ulike komponentene til armaturløsningen, samt video av massasjen i bruk.

Runde former 2000-serien

Armaturløsning for Hurricane 2000-serien.

Integrert armaturløsning for Hurricane 2000-serien finnes i følgende modeller:
135 cm Hjørne
150 cm Hjørne
180 cm Rett
190 cm Oval frittstående

Rette linjer 3000-serien

Armaturløsning for Hurricane 3000-serien.

Integrert armaturløsning for Hurricane 3000-serien finnes i følgende modeller:
140 cm Hjørne
160 cm Rett
190 cm Rett
200 cm Sekskant

Firkant 4000-serien

Armaturløsning for Hurricane 4000-serien.

Integrert armaturløsning for Hurricane 4000-serien finnes i følgende modeller:
150 cm Firkant

Integrert armatur

Vannfylling og betjening fra et armatur som skal installeres i et massasjebad har ofte dårlige funksjoner, og er vanskelig tilgjengelig for service og vedlikehold. Vi har derfor designet og utviklet vårt eget armatur til samtlige Hurricane modeller.

Store fylletuter og utstikkende dusjer er forkastet til fordel for små og delikate komponenter nedfelt i selve karet. Her er termostat, uttrekksdusj og alle betjeningshendler samlet på ett sted.

Uten termostat vil man aldri klare å fylle riktig badetemperatur. Med for lav temperatur vil man ikke få den ønskede terapieffekten og for høy vil man raskt bli overopphetet. Med en kalibrert termostat fra Hurricane oppnår man den perfekte badetemperaturen hver gang.

Avstengingsrattene har fått keramisk innmat for enda enklere betjening. Armaturløsning for dusjgarnityr kan tilpasses etter ønske.

Armaturslanger

Armaturslanger for ekstra rask vannfylling kan bestilles separat i nettbutikken. Vi kan tilby våre armerte slanger med ½» kupling med ekstra stor innvendig diameter. Noen ønsker ikke disse slangen, derfor er de ikke standard montert på karene. Våre armerte spesialslanger som kobles til rør for varmt og kaldt vann, gir langt mer vann enn slangene som leveres for dusjløsninger.